Vali Aydın Arslan İlkokulu

Vizyon: İlkokul çağındaki her Türk çocuğunun: eğitim sistemimizdeki gelişimine özgün olarak; bilgi ve teknoloji kullanımını sağlayıcı, modern planlama ve faaliyetlerle araştırmacı, uygulayıcı, bilimsel anlayışı ve çağdaş eğitim hizmetlerini prensip edinmiş, İnsana saygıyı ön planda tutan, geleceğini bugünden tasarlayan; kaliteyi yükseltmek için eğitim öğretim ve yönetimde yol gösterici olarak nitelikli insanlar yetiştirmektir...

Misyon: Vali Aydın Arslan İlkokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 09.00-14.40
Sportif Etkinlikler: Akıl ve strateji oyunları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda etwinning ve nitelikli eğitime kararlı adımlar projeleri yürütülmektedir.

WEB - https://valiaydinarslanio.meb.k12.tr

Adres - ÇAY MAH. 2111 SK. VALI AYDIN ARSLAN ILKOKULU BLOK NO 24 MERKEZ / BATMAN

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çay mahallesinde olup Olimpik Havuzun arkasındadır.

Adres - ÇAY MAH. 2111 SK. VALI AYDIN ARSLAN ILKOKULU BLOK NO 24 MERKEZ / BATMAN

Ulaşım Mor başlıklı minibüs, 3 nolu Belediye otobüsleri.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez